Tvrtka Škovacin d.o.o. u Rogoznici smo isporučili cestovnu čistilicu RAVO 5 iSeries, koji predstavlja revolucionarni korak u održavanju urbanih područja. Ovaj izvanredan stroj za čišćenje pruža niz inovativnih značajki koje jamče neusporedivu učinkovitost u održavanju čistih ulica.

Jedna od ključnih nadogradnji je dodatak treće četke, koji znatno proširuje područje čišćenja. Integrirana treća četka strategijski je postavljena kako bi obuhvatila teže dostupne dijelove poput rubova, uglova i uskih prostora. Njezina uloga osigurava da ne ostane niti jedan trag nečistoće ili otpadaka, pružajući temeljito čišćenje na područjima koja su inače izazovna za doseći.

RAVO 5 iSeries projektiran je kako bi izdržao intenzivne zahtjeve svakodnevnog čišćenja ulica. Svojom čvrstom konstrukcijom i upotrebom visokokvalitetnih materijala, osigurava dugotrajnost i izdržljivost, smanjujući potrebu za čestim održavanjem. Pouzdana izvedba ovog stroja minimizira zahtjeve za servisiranjem, čineći ga isplativim ulaganjem za kvalitetnije održavanje ulica. Time omogućuje kontinuirani rad i maksimizira produktivnost čišćenja urbanih prostora.

Za više informacija o našim čistilicama  kontaktirajte :

Mario Stoilov: mob: 091 6157 778; mail: mario.stoilov@o-k-teh.hr

Hrvoje Rogić:   mob: 099 3121 916;   mail: hrvoje.rogic@o-k-teh.hr

Franjo Bertić: mob: 091 2175 086; mail: franjo.bertic@o-k-teh.hr

Ante Žaper:   mob: 091 6157 782;   mail: ante.zaper@o-k-teh.hr