Cestovnu čistilicu Ravo 5 iSeries isporučili smo u Zeleni grad Šibenik d.o.o.

RAVO 5 iSeries je vrhunski stroj za čišćenje ulica koji je napravio revoluciju u operacijama urbanog čišćenja. Sa svojim inovativnim dizajnom i naprednim značajkama, posebno ugradnjom treće četke, RAVO 5 iSeries nudi neusporedivu učinkovitost i djelotvornost u održavanju ulica čistim i bez otpadaka.

Poboljšana učinkovitost čišćenja s trećom četkom: Isporučena čistilica dodatno je opremljena trećom četkom. Ova dodatna četka značajno proširuje širinu metenja i omogućuje temeljitije čišćenje. Treća četka je strateški postavljena za ciljanje teško dostupnih područja kao što su uglovi, rubnjaci i uski prostori, osiguravajući da nema ostataka ili prljavštine.

RAVO 5 iSeries napravljen je da izdrži zahtjevne zahtjeve svakodnevnog čišćenja ulica. Njegova robusna konstrukcija i visokokvalitetni materijali osiguravaju izdržljivost i dugovječnost, smanjujući potrebe za održavanjem i zastoje. Pouzdana izvedba stroja i minimalni zahtjevi za servisiranjem čine ga isplativim ulaganjem za kvalitetnije čišćenje ulica, omogućujući kontinuirani rad i maksimizirajući produktivnost.

Za više informacija o Ravo cestovnim čistilicama u našoj ponudi kontaktirajte :

Mario Stoilov: mob: 091 6157 778; mail: mario.stoilov@o-k-teh.hr

Hrvoje Rogić:   mob: 099 3121 916;   mail: hrvoje.rogic@o-k-teh.hr

Franjo Bertić: mob: 091 2175 086; mail: franjo.bertic@o-k-teh.hr

Ante Žaper:   mob: 091 6157 782;   mail: ante.zaper@o-k-teh.hr