U travnju smo isporučili za tvrtku Eko Flor Plus u Kloštar Ivanić prevrtač komposta Backhus A50 i Backhus  namatalicu crijeva za navodnjavanje

BACKHUS prevrtač komposta se proizvodi u različitim veličinama i modela, tako da se može savršeno integrirati u vaš sustav i prilagoditi vašim procesima. Na primjer, BACKHUS A 50 dizajniran je za nasipe maksimalnom visinom od 2,4 metra i širinom od 5 metara, te postiže protok okretanja do 4.000 m³ na sat. U asortimanu imamo i stroj s još većom propusnošću.

Ergonomska konstrukcija okvira stroja osigurava da materijal koji se okreće dolazi u dodir samo s rotorom tijekom rada. Valjak se preoblikuje s ispuštenim materijalom tako da gotovo ne dolazi do kontakta s okvirom okretača komposta.

Osim toga, BACKHUS prevrtač je dizajniran da osigurava jednostavan pristup svim komponentama, stoga olakšavaju jednostavno održavanje i čišćenje. Šasija modela A 50  na primjer, također je dizajnirana tako da materijal koji uđe u okvir šasije odmah ponovno ispada. Kao rezultat toga, ne postoji ništa što bi ometalo nesmetano kreiranje nasipa komposta.

Za vozače prevrtača, BACKHUS je doista stvorio zonu udobnosti. Prostrana panoramska kabina od 360 stupnjeva ima sjedalo sa zračnom oprugom, naslone za ruke s obje strane s velikim displejima  i kontrolama.

Za više informacija o Backhus strojevima kontaktirajte:

Alen Budimski:
mob: 091 6387 654
mail: alen.budimski@o-k-teh.hr