• VUČAK 16A, 10090 ZAGREB

Stummer

Nadogradnje za odvoz smeća – Stummer

Univerzalne nadogradnje za sakupljanje otpada austrijskog proizvođača STUMMER  pogodne su za sakupljanje i prijevoz kućanskog „zelenog/bio“, industrijskog ili miješanog otpada, s mogućnošću nadogradnje na podvozje po izboru korisnika.

STUMMER Kommunalfahrzeuge već 40 godina nudi najsuvremenija rješenja i tehniku koja omogućuje smanjenje prašine, buke te neugodnih mirisa kod prikupljanja i odvoza otpada uz konstantno poboljšan je snage, sigurnosti i brzine što poboljšava efikasnost nadogradnji.
Sve kompleksnije potrebe gospodarenja otpadom zahtijevaju nova rješenja. Desetljećima stečeno iskustvo i znanje problematike gospodarenja otpadom, visokokvalitetne proizvodnje i servisa oznaka su kvalitete inovativne tehnologije zbrinjavanja otpada.

Sistem bočnih ili stražnjih podizača omogućava pražnjenje svih veličina kontejnera po DIN i EN standardima uz velike mogućnosti dodatne opreme za precizno nadgledanje rada i komfor radnika.

Bez obzira na vrstu posuda za otpad, vrstu otpada koja se prikuplja, podneblje, za svaku namjenu u ponudi je optimalna nadogradnja za prikupljanje i odvoz otpada. Usprkos raznolikosti tipova vozila počevši od 7m3 pa do 30m3 koncept  nadgradnji uvijek je jednak, svaka se nadogradnja prilagođava svakom pojedinom podvozju čime se omogućuje minimalni razmak između kabine vozila i nadogradnje. Prednosti: optimalno opterećenje osovina uz maximalni volumen spremnika.

Cjelokupnu ponudu Stummer nadogradnji i ostalih vozila pogledajte ovdje

Za više informacija kontaktirajte:

Mario Stoilov: mob: 091 6157 778; mail: mario.stoilov@o-k-teh.hr

Franjo Bertić: mob: 091 2175 086; mail: franjo.bertic@o-k-teh.hr

Ante Žaper:   mob: 091 6157 782;   mail: ante.zaper@o-k-teh.hr

Hrvoje Rogić:   mob: 099 3121 916;   mail: hrvoje.rogic@o-k-teh.hr