• VUČAK 16A, 10090 ZAGREB

Terra Select – Eggersmann

Ako želite razvrstati dvije frakcije da biste dobili tržišni kompostni proizvod (sitna frakcija), kao i strukturni materijal (krupnije odsijana frakcija) za ponovnu upotrebu za kompostiranje; ili, ako imate specijalnu operaciju recikliranja i tražite mobilni stroj koji može lako prosijati teške materijale poput tla, pijeska ili građevinskog otpada, preporučamo bubanj sito njemačke tvrtke Terra Select. Zahvaljujući atraktivnom omjeru cijene i performansi, bubanj sito Terra Select zasigurno će ispuniti vaša očekivanja.

Dvofrakcijski strojevi tvrtke Terra Select dizajnirani su za profesionalnu uporabu sa gotovo svim vrstama materijala. Bilo sa biomasom, kompostom, zemljanim materijalom ili recikliranim drvetom, pokretno bubanj sito može prosijati te tvari jednako lako kao i sortirati građevinski otpad, komunalni otpad, metale i čitav niz drugih materijala.

Paleta strojeva i različitih modela Terra Select strojeva počinje od najmanjeg T40 modela koji ima površinu sijanja od 19 m² i postiže kapacitet do 100 m³ na sat, ovisno o vrsti materijala. A nastavlja se sa modelom T50, T60 i završava sa modelom T70 koji postiže kapacitet do 250 m³ na sat uz površinu sijanja od ca. 46 m².

Terra Select strojevi su poznati po svojim odličnim tehničkim riješenjima i uz malu potrošnju goriva, jednostavnom izmjenom bubnja za sijanje, niskom utovarnom visinom, velikim prihvatnim bunkerom i dvoosovinskom šasijom za cestovni transport, Terra Select je proizvod koji zadovoljava svačije prohtjeve.

Najmanji u paleti proizvoda, model T40, zbog svojih kompaktnih dimenzija može se brzo i jednostavno transportirati. Ima integriranu rudu od 40 mm i odobren je za vožnju po javnim cestama,a na licu mjesta, se sito lako može pomicati viličarima ili utovarivačima na kotačima, a time se osigurava da je postavljen za upotrebu u samo 5 minuta.

Poduzećima GKP Pre-kom d.o.o. iz Preloga i tvrtki Unikom d.o.o. iz Osijeka isporučili smo bubanj sito za sijanje komposta proizvođaća Eggersmann – Terra Select, tip T40, a u CENTAR ZA OTPAD D.O.O. Oroslavje isporučili smo Terra Select, tip T60.

Sa isporučenim strojevima Terra Select sve tri tvrke su pospješile i povečale svoje proizvodne kapacitete u proizvodnji kompostne mješavine koju na zadovoljstvo svojih klijenata plasiraju uvrečeno na tržište Hrvatske.

Impresivan dizajn i prilagođene značajke kao i kod većih modela tvrtke Terra Select, općenito ćete primijetiti da sito T40 također ima veliki broj tehničkih prednosti: dizelski motor s velikim pogonom, proporcionalne točke prijenosa i široke transportne trake s pocinčanim okvirima. Moćni zupčasti pogon remena u spremniku sprečava proklizavanje remena čak i kod teških materijala, a istodobno je osigurano jednakomjerno doziranje materijala u bubanj. Budući da je opremljen i za profesionalnu upotrebu, sito T40 je kompaktne klase i gotovo postiže performanse sita klase pet metara duljine bubnja.

Uz standardnu ​​opremu dostupne su mnoge prilagođene opcije na strojevima. Na primjer, možemo vaš stroj opremiti proširenim i produljenim trakama , magnetnim separatorom, radio daljinskim upravljačem ili zračnim separatorom V40 za kontinuirano čišćenje nadzrna od folije ili plastičnih komada iz materijala.

Za više informacija kontaktirajte

Alen Budimski:
mob: 091 6387 654
mail: alen.budimski@o-k-teh.hr