• VUČAK 16A, 10090 ZAGREB

WasteMate pametne kante

WasteMate pametni solarni spremnici za otpad proizvod su nizozemskog proizvođača PROCOMAT B.V., spremnici se napajaju samo solarnom energijom. WasteMate spremnici su održivo rješenje koje omogućuje upravljanje otpadom kojim se proces prikupljanja povećava za 85% i smanjuje se emisija C02. WasteMate® kompaktor omogućuje prikupljanje čak i do osam puta više otpada od izvornog volumena u kante od 120 l (WasteMate 120), 200 l ( (WasteMate 200) i 240l (WasteMate 240). WasteMate spremnici se lako prazne ručno ili putem vozila za prikupljanje otpada. Kvalitetan proizvod od čelika i rad bez ključa rezultiraju visokom otpornošću na vandalizam i sprječavaju da neovlaštene osobe otvaraju spremnike. Izgled i dizajn otvora za ubacivanje otpada blokira ulaz u unutarnji spremnik. Otvor za ubacivanje otpada može se zaključati i otključati daljinski u slučaju potrebe iz sigurnosnih razloga.

Koristeći uslugu automatske e~mail obavijesti u webportalu Cleancitymanager u kombinaciji s mrežom WasteMate  spremnika za otpad, broj kretanja vozila i djelatnika je znatno smanjen. Time javni prostor postaje sigurniji i uz manje prometa, a također se znatno smanjuju troškovi prikupljanja.

Cleancitymanager

Cleancitymanager je internetski portal za daljinsko upravljanje Procopress sustavima. Portal omogućuje upravitelju otpada.

  • provjeriti punoću, ispravan rad, energetski sustav itd.
  • dodavanje ili brisanje dodatnih korisnika i grupa korisnika
  • prilagoditi razine obavijesti
  • Slanje sažetaka ili izvoz datoteka u PDF-u
  • pregledati položaj i status spremnika
  • daljinsko zaključavanje/otključavanje spremnika
  • učitati nova ažuriranja softvera

Svaki novi WasteMate  dolazi s 12 mjeseci besplatne pretplate na Cleancitymanager. U radno vrijeme dostupna je online usluga i služba za pomoć za povezani WasteMate. 5-godišnja ili doživotna pretplata dostupna je u trenutku kupnje spremnika. Jedan od prvih korisnika WasteMate pametnih solarnih spremnika za otpad je grad Krk.

WasteMate pametne kante brošura

WasteMate 120  pametne kante brošura

WasteMate 200  pametne kante brošura

WasteMate 240  pametne kante brošura