• VUČAK 16A, 10090 ZAGREB

RVM

Aparati za prikupljanje ambalaže – RVM Systems

U ponudi renomiranog proizvođača RVM Systems, čiji smo regionalni zastupnici i servisni partner, možete pronaći  inovativne aparate za prikupljanje svih vrsta ambalaže. Sve aparate i sustave iz RVM Systems palete proizvoda odlikuje visoka  kvaliteta, modularnost, inovativni dizajn te jednostavnost rukovanja i razmjene podataka o prikupljenoj ambalaži.

Aparat može identificirati i razvrstati sve vrste ambalaže. RVM Systems aparate koriste skoro svi veći maloprodajni lanci u nordijskim  zemljama, Austriji i Njemačkoj.

RVM X serije su dvostruki i jednostruki višenamjenski aparat za automatsko prikupljanje ambalaže sa spremnicima  veličine Euro ili ½ Euro palete. RVM aparati su pogodni kako za objekte u kojima se očekuje veća količina povratne ambalaže tako i  objekte sa manjim količinama. Imaju jednostavno i logično korisničko sučelje razumljivo svim korisnicima te 360 stupnjeva čitač barkoda.

Sa svojim modularnim sustavom, mogu biti sastavljeni od više modularnih  spremnika, a prema potrebama korisnika.

Aparati mogu biti sa jednom ili dvije linije za nosiljke, pojedinačni ili dvostruki …prilagođeno potrebama objekta.

Svi aparati ovog tipa primaju: PET, limenke i staklo i nosiljke, imaju opciju prešanja primljene ambalaže te mogu prihvaćati kaucijsku  ili ambalažu u sustavu povratne naknade FZOEU-a.

Svi RVM System aparati opremljeni su sa 360° brzim čitačem barkoda.

Ovisno o potrebama korisnika i veličini objekta kao i broju povratnih ambalaža pomažemo Vam u odabiru aparata koji će najbolje odgovarati Vašim potrebama.

PDF – kliknite OVDJE za brošuru RVM  X (eng)

PDF – kliknite OVDJE za brošuru RVM  X dodatna (eng)

PDF – kliknite OVDJE za brošuru RVM  X30 (eng)

 

 

Kliknite OVDJE za videa od RVM-a

Za više informacija kontaktirajte:

Damir Hrestak
mob: 091 6157 775
mail: damir.hrestak@o-k-teh.hr