• VUČAK 16A, 10090 ZAGREB

Ravo

Cestovne čistilice – Ravo

RAVO (Alkmaar-Nizozemska) je jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača cestovnih čistilica. Specijaliziran za ovaj segment brige o čistoći RAVO nudi kompletno i najkvalitetnije moguće rješenje za gradove i mjesta koja žele besprijekornu čistoću. RAVO čistilice sresti ćete (ne i čuti!) na ulicama Madrida, Barcelone, Rima, Amsterdama, Lisabona…..kao i kod nas u Zagrebu, Rijeci , Puli, Slavonskom Brodu, Kutini, Makarskoj,Virovitici……

Ovaj renomirani proizvođač poznat je po iznimnim ulaganjima u konstantne inovacije koje rezultiraju najboljim omjerom uloženog i dobivenog. U RAVO-u se velika pažnja posvećuje istraživanju i razvoju, te zadovoljavanju standarda kojima dokazuju svoju kvalitetu. Certifikati i norme koje posjeduje, najbolji su dokaz ostvarivanja zamišljenih vizija.

U RAVO-u se velika pažnja posvećuje istraživanju i razvoju, a jedan od noviteta je i razvoj potpuno električne čistilice od 5m³. RAVO 5 eSeries, pouzdana, potpuno električna, iznimna čistilica je 100% bez emisija. Ovo je još jedan korak u kontinuiranom nastojanju tvrtke da osigura dobrobit stanovnika i pridonese zdravoj, čistoj budućnosti za sve u zajednici. 100% performanse, 100% električna energija, 0% emisija.

RAVO 5 eSeries ne nudi samo najodrživije rješenje za održavanje čistoće urbanog okoliša, već i najvišu kvalitetu i pouzdanost, temeljenu na provjerenoj tehnologiji, proizašloj iz godina iskustva u svijetu čistilica.

Godine 2009. postaje član Fayat Groupe.

 

Kliknite OVDJE  za brošuru cestovne čistilice Ravo serija 5i (na engleskom)

Kliknite OVDJE za brošuru RAVO 5 eseries (na engleskom)

Kliknite OVDJE  za brošuru cestovne čistilice Ravo serija 5i (hrv)

Kliknite OVDJE za našu referentnu listu

Za više informacija kontaktirajte :

Mario Stoilov: mob: 091 6157 778; mail: mario.stoilov@o-k-teh.hr

Franjo Bertić: mob: 091 2175 086; mail: franjo.bertic@o-k-teh.hr

Ante Žaper:   mob: 091 6157 782;   mail: ante.zaper@o-k-teh.hr

Hrvoje Rogić:   mob: 099 3121 916;   mail: hrvoje.rogic@o-k-teh.hr