• VUČAK 16A, 10090 ZAGREB

Procopress pametne kante

Procopress ® pametni solarni spremnici za otpad proizvod su nizozemskog proizvođača PROCOMAT B.V. Jednostavni za rukovanje i jednostavni za održavanje, spremnici se napajaju samo solarnom energijom.

Procopress ®je održivo rješenje koje omogućuje upravljanje otpadom u javnom ili privatnom prostoru, čime se proces prikupljanja povećava za 85% i smanjuje se emisija C02. Procopress® kompaktor omogućuje prikupljanje čak i do osam puta  više otpada od izvornog volumena (600 do 800 litara otpada u 120 litarsku kantu).

Solami sustav čini Procopress ® održivim, neovisnim o energiji i jednostavnim za ugradnju, premještanje ili uklanjanje. Temeljen na standardnoj (EN840-l) posudi od 120 litara, Procomat ® se lako prazni ručno ili putem vozila za prikupljanje otpada, u skladu s propisima za ergonomski i siguran rad. Kvalitetan proizvod od čelika i rad bez ključa rezultiraju visokom otpornošću na vandalizam i sprječavaju da neovlaštene osobe otvaraju spremnik. Izgled i dizajn otvora za ubacivanje otpada blokira ulaz u unutarnji spremnik. Otvor za ubacivanje otpada može se zaključati i otključati daljinski u slučaju potrebe iz sigurnosnih razloga.

Koristeći uslugu automatske e~mail obavijesti u webportalu Cleancitymanager u kombinaciji s mrežom Procopress spremnika za otpad, broj kretanja vozila i djelatnika je znatno smanjen. Time javni prostor postaje sigurniji i uz manje prometa, a također se znatno smanjuju troškovi prikupljanja.

Cleancitymanager

Cleancitymanager je internetski portal za daljinsko upravljanje Procopress sustavima. Portal omogućuje upravitelju otpada.

  • provjeriti punoću, ispravan rad, energetski sustav itd.
  • dodavanje ili brisanje dodatnih korisnika i grupa korisnika
  • prilagoditi razine obavijesti
  • Slanje sažetaka ili izvoz datoteka u PDF-u
  • pregledati položaj i status spremnika
  • daljinsko zaključavanje/otključavanje spremnika
  • učitati nova ažuriranja softvera

Svaki novi Procopress ® dolazi s 12 mjeseci besplatne pretplate na Cleancitymanager. U radno vrijeme dostupna je online usluga i služba za pomoć za povezani Procopress. 5-godišnja ili doživotna pretplata dostupna je u trenutku kupnje spremnika. Jedan od prvih korisnika Procopress pametnih solarnih spremnika za otpad je grad Krk.

Procopress pametne kante brošura