• VUČAK 16A, 10090 ZAGREB

Green machines

Cestovna čistilica – Green Machines

GREEN MACHINES  iz Škotske dio M&F Grupe  je jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača “manjih” kompaktnih čistilica.
Strojevi su specijalizirani za čišćenje vanjskih okruženja trgovačkih centara,pješačkih zona,pločnika, cesta i drugih teže dostupnih mjesta za veće standardne cestovne čistilice.
U ponudi imamo i prvu električnu kompaktnu čistilicu od 1m3 – Green Machiens 500 ze!
Poznati po svojoj dugovječnosti I referencama na svjetskoj razini, Green Machines strojevi zasigurno su isplativa dugoročna investicija!.

Na nedavnom sajmu ISSA INTERCLEAN u Amsterdamu GREEN MACHINES je  predstavio svoj novi model GM1ze – samohodni ulični usisavač (vidi brošuru na engleskom)  u potpunosti na električni pogon sa autonomijom do 12 sati (vidi teh.spec. na engleskom), te novi model električne cestovne čistilice GM5ze (vidi brošuru na engleskom), sa smanjenim kapacitetom baterije (autonomija do 7 sati) i povoljnijom cijenom (vidi teh.spec. na engleskom). Dosadašnji model sa autonomijom do 11 sati je i dalje dostupan te  nosi novi naziv GM5ze+.

Također su i nazivi dosad poznatih modela malo promijenjeni, tako umjesto serija 400 i 600 sada imamo GM2 (vidi brošuru na engleskom), te GM6 (vidi brošuru na engleskom).

Za više informacija o navedenim modelima posjetite novu web stranicu  www.greenmachines.com

Za više informacija kontaktirajte:

Ante Žaper:   mob: 091 6157 782;   mail: ante.zaper@o-k-teh.hr

Hrvoje Rogić:   mob: 099 3121 916;   mail: hrvoje.rogic@o-k-teh.hr