• VUČAK 16A, 10090 ZAGREB

Glutton

Samohodni ulični usisavač – Glutton

Glutton je samohodni ,  lako upravljiv stroj na električni pogon , koji je u mogućnosti skupljati sve vrste otpada koji može proći kroz cijev promjera 125 mm.  Sposoban je ukloniti smeće i otpatke sa tvrdih i mekih površina. Njegov jedinstveni dizajn omogućuje i uklanjanje i najmanjeg otpada iz teško dostupnih mjesta, uključujući  kutove, fuge na ulicama, i ispod klupa.
Glutton brzo i efikasno skuplja sve vrste otpada, od velikih komada papira, kartona, kutija cigareta, plastične i staklene  ambalaže, konzervi  do manjih komada poput opušaka cigareta i razbijenog stakla. Može se koristiti i za skupljanje drugih vrsta otpada poput lišća, životinjskih izmeta ili otpada zaglavljenog u rešetkama oko drveća ili kanalizacijskih otvora.
Glutton ima autonomiju rada i  do 16 sati čime se uvelike izdvaja od konkurencije. Autonomiju rada osiguravaju 4 «traction akumulatora» svaki od po 12 V,  životnog vijeka od 1000 do 1200 punjenja. U sebi ima integrirani punjač koji omogućuje punjenje na bilo kojoj 220 V utičnici.
Ultra lagana karbonska usisna cijev sa prilagodljivom i ergonomskom  upravljačkom drškom (prilagođenoj dešnjacima i ljevacima)  i pomoćnim kotačićem na vrhu, potpuno olakšavaju skupljanje otpada. Usisani otpad ide direktno u 240 litarski kontejner standardnih dimenzija. Odvojeni motori za pogon i usis osiguravaju da se ne gubi na snazi usisa u trenucima kad stroj ide uzbrdo.
Električni Glutton također nudi dodanu korist 24 m2 filtera koji zadržava sve  čestice veće od jednog mikrona i skoro bešumnog rada, što ga čini pogodnim za rad u bilo koje doba dana ili noći.
Kombinacija robusnog, ali jednostavnog dizajna i potpuno električnog upravljanja omogućavaju  da Glutton  ne zahtjeva velike troškove  održavanja  ili zamjene rezervnih dijelova.
Sa svojim kompaktnim dimenzijama (širina 75 cm), i jednostavnim upravljanjem na električni pogon, Glutton svojom okretnošću  nema problema sa prolaskom između parkiranih automobila, štandova i ostalih uskih prostora.
Od svog pojavljivanja 2007. godine , ovaj inovativni ulični usisavač stekao je ogromnu popularnost, pa je do sada prodano preko 7500 jedinica u više od  2500 gradova u 52 države

Kliknite OVDJE za brošuru električnog cestovnog samohodnog usisavača Glutton

Kliknite OVDJE za našu referentnu listu

Za više informacija kontaktirajte:

Goran Međimurec
mob: 091 6157 779
mail: goran.medjimurec@o-k-teh.hr