• VUČAK 16A, 10090 ZAGREB

Eggersmann

Grupacije Eggersmann Anlagenbau, sa sjedištem u Donjoj Saskoj i gradu Wardenburgu ima trideset godina iskustva u proizvodnji
specijaliziranih postrojenja i profesionalnih rješenja za kompostiranje, obrade otpada i sanacije tla.

BACKHUS  – strojevi za prevrtanje komposta

BACKHUS GmbH dio grupacije Eggersmann Anlagenbau, sa sjedištem u Donjoj Saskoj i gradu Wardenburgu ima trideset godina iskustva u proizvodnji  specijaliziranih postrojenja i profesionalnih rješenja za kompostiranje, obrade otpada i sanacije tla.

S više od 1.000 BACKHUS strojeva isporučenih u 75 zemalja do danas, tvrtka je tržišni lider u području tehnologije prevrtanja i međunarodno cijenjen partner u realizaciji projekata koji se odnose na cikličke održivosti i gospodarenje otpadom. BACKHUS je dio Eggersmann Grupe od 2012. godine.

Kako tvrtka slavi 30. Godišnjicu, tvrtka Backhus ponovo pokazuje svoj inovativni karakter otkrivajući svoju novu BACKHUS – A liniju.

Serija se trenutno sastoji od 12 različitih modela strojeva za prevrtanje u rasponu od BACKHUS 30 do BACKHUS 75. Znamenke stroja se odnose na model u maksimalnoj radnoj širini (npr BACKHUS 50 okreće hrpe do 5m širine). To znači da tvrtka može pružiti idealan stroj za svaki zadatak. BACKHUS 30 nije samo robustan i kompaktan, već je i jednostavan za korištenje i jednostavan za održavanje, dok BACKHUS 75 – najveći stroj toga tipa u serijskoj proizvodnji može prevrtati tlo u kapacitetu od 6800 m³/h.

Svi tipovi strojeva u novoj liniji sadrže poboljšanja u razini udobnosti u vozačkoj kabini, te vlastiti izum  i pojednostavljen pristup elementima relevantnim za održavanje i inspekciju stroja. BACKHUS serije A zamjenjuje prethodne serije 6, 16, 17 i 21.

Kliknite OVDJE za brošuru postrojenja za kompostiranje Backhus

 

FORUS  – usitnjivač za sve vrste otpada

Usitnjivač FORUS SE 250 pogodan je za sve vrste otpada i drva. Kućanski, rasuti ili komercijalni otpad, plastični lim, papir i elektronički otpad usitnjavaju se jednako bez napora kao i obnovljena drvena građa, zeleni otpad i korijeni. Ovisno o ulaznom materijalu, protok je između 10 i najviše 40 tona na sat (kućni otpad: 40 t / h, drvo 15-20 t / h, komercijalni otpad 10-15 t / h). Konačna veličina čestica varira od 0 do 350 mm i uvijek ovisi o ulaznom materijalu i odabranoj snopu drobljenja. To se može hidraulički podizati i spuštati i dostupno je od tipa A1 do A4, ovisno o zahtjevima.

Drobilica za usitnjavanje FORUS dostupna je u dvije različite verzije. Višenamjenska jedinica za usitnjavanje ima 65 alata i dva neovisno rotirajuća valjka. Ovo je najprikladnije za usitnjavanje otpadaka, komercijalnog otpada i ambalaže. Postrojenje za drobljenje, s trokutastim noževima (oko 40-80 alata), ima dva sinkro rotirajuća valjka i koristi se za usitnjavanje drva i drvenog otpada kao i zelenog otpada.

 

TERRA SELECT – bubanj sita za prosijavanje

Tehnologija prosijavanja i probiranja proizvedena u Njemačkoj. Bilo da se radi o drvu, kamenju ili organskim sastojcima, Terra Select ga može razdvojiti u najviše tri frakcije samo jednim procesom.
S duljinom bubnjeva u rasponu od 3,2 do 7,5 m, Terra Select strojevi daju najbolje rezultate sa kapacitetom prolaza do 250 m³/h.

 

BRT HARTNER – oprema za sortiranje

BRT HARTNER nudi mnoštvo opreme za rukovanje, sortiranje i odvajanje kako bi upotpunio najzahtjevnije aplikacije, s portfeljem opreme uključujući posude za hranjenje i mjerenje, otvarači vrećica, balističke separatore, fine i gruba sita, bubnjasta sita, zračne klasifikatore, dekompaktore, otvarače bala  perforatore boca.

 

Za više informacija kontaktirajte:

Alen Budimski:
mob: 091 6387 654
mail: alen.budimski@o-k-teh.hr