Našu suradnju sa Plodinama nastavili smo isporukama Tennant T300e strojeva u novootvorene lokacije u Novskoj, Vinkovcima, Pločama i Daruvaru.

Riječ je o baterijskom  stroju s pogonom za pranje podova, širine čišćenja 60 cm i kapacitetom vode od 40 L.

Tennant T300e je visokokvalitetni baterijski stroj za pranje podova, koji se ističe po svojoj učinkovitosti, pouzdanosti i jednostavnosti upotrebe. Ovaj stroj dizajniran je za čišćenje tvrdih podova, uključujući beton, pločice, mramor, granit i druge površine.

Jedna od ključnih značajki Tennant T300e je njegova napredna tehnologija čišćenja, koja uključuje više načina rada kako bi se postigla najbolja moguća čistoća. To uključuje sve od nježnog čišćenja do dubokog čišćenja, ovisno o potrebama korisnika i vrsti površine koju treba očistiti.

Ovaj stroj također se može pohvaliti svojom učinkovitošću u uklanjanju tvrdokornih mrlja i nečistoća s podova. To je moguće zahvaljujući njegovoj snažnoj vučnoj sili i robusnim četkama za čišćenje koje se lako mogu prilagoditi različitim vrstama podova. Također ima i mogućnost upotrebe deterdženta za čišćenje za još bolje rezultate čišćenja.

Za više informacija o Tennant strojevima kontaktirajte:

Tomislav Ožegović: 

mob: 098 9388 861

mail: tomislav.ozegovic@o-k-teh.hr