uz 10 pametnih solarnih spremnika za otpad PROCOPRESS V6 koje smo isporučili prošle godine, početkom srpnja isporučili smo jos 10 novih.

Procopress ® pametni solarni spremnici za otpad proizvod su nizozemskog proizvođača PROCOMAT B.V. Jednostavni za rukovanje i jednostavni za održavanje, spremnici se napajaju samo solarnom energijom.

Procopress ®je održivo rješenje koje omogućuje upravljanje otpadom u javnom ili privatnom prostoru, čime se proces prikupljanja povećava za 85% i smanjuje se emisija C02. Procopress® kompaktor omogućuje prikupljanje čak i do osam puta  više otpada od izvornog volumena (600 do 800 litara otpada u 120 litarsku kantu). Solami sustav čini Procopress ® održivim, neovisnim o energiji i jednostavnim za ugradnju, premještanje ili uklanjanje. Temeljen na standardnoj (EN840-l) posudi od 120 litara, Procomat ® se lako prazni ručno ili putem vozila za prikupljanje otpada, u skladu s propisima za ergonomski i siguran rad. Kvalitetan proizvod od čelika i rad bez ključa rezultiraju visokom otpornošću na vandalizam i sprječavaju da neovlaštene osobe otvaraju spremnik. Izgled i dizajn otvora za ubacivanje otpada blokira ulaz u unutarnji spremnik. Otvor za ubacivanje otpada može se zaključati i otključati daljinski u slučaju potrebe iz sigurnosnih razloga.

Kliknite za brošuru

Za više informacija o pametnim solarnim spremnicima za otpad PROCOPRESS kontaktirajte :

Mario Stoilov: mob: 091 6157 778; mail: mario.stoilov@o-k-teh.hr

Franjo Bertić: mob: 091 2175 086; mail: franjo.bertic@o-k-teh.hr

Ante Žaper:   mob: 091 6157 782;   mail: ante.zaper@o-k-teh.hr 

Hrvoje Rogić:   mob: 099 3121 916;   mail: hrvoje.rogic@o-k-teh.hr