Krajem lipnja Čistoći Zagreb isporučeno je prvo od dva predviđena vozila s kranom za pražnjenje podzemnih kontejnera. Radi se o Stummer Medium kompaktnom komunalnom vozilu dužine samo 9.100mm sa kranom za prikupljanje otpada. Vozilo je dizajnirano za pražnjenje kanti i kontejnera putem SK351 podizača sa sustavom ECO CONTROL, koji ostvaruje do 5% uštede goriva i smanjenje razine buke. Sa kranom na krovu dohvata preko 7 metara prazniti će se podzemni kontejneri, a zapremina od 19m³ i sustav kompaktiranja omjera 6:1 će biti više nego dovoljan za efikasno prikupljanje otpada. Brzina podizača od 7 sekundi za kante i 12 sekundi za kontejnere, te kompaktiranje unutar 15 sekundi smanjiti će prometnu zakrčenost prilikom prikupljanja otpada.

Stummer Medium nadogradnja montirana na troosovinsku Mercedes-Benz šasiju sa stražnjom upravljivom osovinom omogućuje efikasan rad kako u užim gradskim ulicama, tako i u široj okolici grada bez potrebe za učestalim pražnjenjima spremnika otpada te predstavlja odličan izbor za sigurno višegodišnje korištenje bez kvarova i komplikacija.

Također je isporučeno i četvrto Stummer X4 komunalno vozilo izrazito kompaktnih dimenzija, dužine samo 8.400mm na troosovinskoj IVECO šasiji, sa korisnom nosivošću od preko 11,5t. navedeno vozilo uz svoju veliku iskoristivost i zapreminu spremnika od čak 19m3 idealno je za skučene gradske ulice, zahvaljujući svojoj okretnosti i malim dimenzijama.

Za više informacija o Stummer nadogradnjama u našoj ponudi kontaktirajte :

Franjo Bertić: mob: 091 2175 086; mail: franjo.bertic@o-k-teh.hr

Ante Žaper:   mob: 091 6157 782;   mail: ante.zaper@o-k-teh.hr 

Mario Stoilov: mob: 091 6157 778; mail: mario.stoilov@o-k-teh.hr

Hrvoje Rogić:   mob: 099 3121 916;   mail: hrvoje.rogic@o-k-teh.hr