Isporukom  usitnjivača (šredera) za krupni komunalni i građevinski otpad Eggersmann tip Forus F25 za Grad Karlovac, nastavljena je dugogodišnja uspješna suradnja sa njihovim komunalnim poduzećem Čistoća Karlovac d.o.o. koje će koristiti stroj na deponiji Ilovac.

Novi stroj Forus F25 posebno je dizajniran za rad i preradu svih vrsta komunalnog otpada. Težak je 17,5 tona i pokreće ga snažan 6-cilindarski turbo dizel motor CAT koji  koristi najnoviju tehnologiju za osiguravanje energije za sve uvjete koji se mogu pojaviti na deponijima.

Zbog inovativnog, asinhronog pogona osovina, FORUS F25 je snažan partner kod upravljanja otpadom. Čak ni posebne primjene kao što je obrada stakla i građevinskog otpada nisu izazov za ovaj odličan i univerzalni stroj.

U ovisnosti od primjene, sve zahvaljujući hidrauličnom modularnom sistemu izmjene udarnih greda usitnjivača , u roku od samo nekoliko minuta, mogu se podesiti i optimizirat finalne veličine zrna od 120 – 500 mm kao i sami kapacitet i protok drobilice.

Za više informacija kontaktirajte:

Alen Budimski:

mob: 091 6387 654

mail: alen.budimski@o-k-teh.hr