Povećanje obima poslova na zemljanim radovima zahtijevalo je opremanje poduzeća novim valjkom. Odluka je bila na valjku BOMAG tip BW 213 DH-5 .Riječ je  jednostrukom valjku za zemljane radove, radne širine 2130 mm, s Deutz motorom od 115 kW, te radne težine 12720- ( sa dodatnom oporemom do 15600 kg ),dizajniranim za zahtjevna  radove  s velikim količinama materijala i na teškim terenima.

Prostrana, pregledna i ergonomski prilagođena kabina sa klima uređajem osigurava udobnost operatera za još veću učinkovitost, a pametna ECOMODE kontrola rada motora  ne samo da smanjuje potrošnju goriva za 30 % nego i osjetno  smanjuje i buku.

Na valjku je serijski ugrađen uređaj Terrametar za mjerenje zbijanja,dodatni confort paket za vozača( podešavanje sjedišta vozača u svim smjerovima sa mogućnošću okretanja zbog olakšanog praćenja u radu ,radio sa  Bluetooth povezivanjem),te Interface  za eventualnu kasniju dodatnu potrebu ugradnje tableta i opreme za pohranu podataka zbijanja.

Sama konfiguracija valjka (najveća mogućnost uspona u klasi) osigurava i sigurnu upotrebu trodjelnog plašta sa zubima ( tzv. jež) koji je isporučen uz valjak i po potrebi se može montirati na mjestu rada gdje se ukaže potreba.

Za više informacija o Bomag valjcima kontaktirajte
Boris Sabolić: 
mob: 091 1280 874
mail: boris.sabolic@o-k-teh.hr