Nastavak suradnje sa poduzećem Pedom asfalti d.o.o. doveo je do isporuke tri tandem valjka za radove na ugradnji asfalta.

BW 161 AD-5 valjak radne težine 10 tona s motorom Deutz snage 95kW je standard u korištenju u ugradnji većih količina asfalta a pogotovo dominantan u ugradnji završnih slojeva na autocestama gdje se traži brzina ,preciznost i kvaliteta ugradnje.

BW 154 AD-5 valjak radne težine 8,3 tone  s motorom Kubota snage 55,4 kW spada u kategoriju srednjih valjaka a posebnost je izvedba djeljivih valjica ( split drum) što mu daje mogućnost prilagodbe za različite vrste radova. Ta konstrukcija posebno dolazi do izražaja u rekonstrukciji i izgradnji prometnica gdje ima više krivina pod većim kutevima i nagibom. Valjak je i dodatno opremljen sa posipačem granulata na zadnjoj strani ,hidraulički pogonjenim. Navedeno se koristi za ravnomjerno posipanje eruptivca na završni (habajući sloj) asfalta.

BW 161 ADO-5 je oscilatorni valjak radne težine 10 tona s motorom Deutz snage 95 kW. Uz standardnu prednju valjicu ( dvije frekvencije i dvije amplitude) zadnja valjica je opremljena sistemom oscilacija tj. vibracija se odvija u horizontalnom smjeru te time omogućava izvrsne rezultate u ugradnji asfalta na osjetljivim područjima( viadukti,mostovi,naseljena područja)    

Ovi valjci predstavljaju vrhunsku tehnologiju u domeni zbijanja asfalta i pružaju vrhunske performanse a njihova pouzdanost i izdržljivost osiguravaju dugotrajnu upotrebu.

Za više informacija kontaktirajte:

Boris Sabolić:

mob: 091 1280 874

mail: boris.sabolic@o-k-teh.hr