Nastavili smo uspješnu suradnju sa tvrtkom Strabag  d.o.o. isporukom još dva Bomag vibro valjka. Riječ je o tandem valjku BW 161 AD-5 AM i kombiniranom valjku BW 161 AC-5.

Radi se o tehnički najnaprednijim i najopremljenijim valjcima  na tržištu za radove na ugradnji asfalta.

BW 161 AD-5 ,radne težine 10000 kg ,radne širine 1680 mm i  Deutz  motorom snage 95 kW  je valjak namijenjen za  srednje i velike  radove u cestogradnji. Posebnost valjka je sistem Asfalt Manager, automatska regulacija amplitude na prednjoj valjici ( vertikalni do horizontalni smjer u šest pozicija)) koja osigurava vrhunske rezultate ugradnje asfalta. Sistem omogućava strojaru kompletno praćenje rezultata ugradnje asfalta u realnom vremenu tj. mjeri zbijanje u MN/m2 (dinamička stabilnost),kontrolira temperaturu smjese u ugradnji ,izražava broj prijelaza valjka čime omogućava da strojar jednostavno odabirom zadane debljine sloja ugradnje prepušta stroju da u automatskom  modu odradi maksimalno učinkovito kompletan posao. Također omogućava i iskusnijim strojarima i podešavanje u ručnom modu. Takav sistem omogućava impresivnu centrifugalnu silu na prednjoj valjici od 152 kN što je nedostižna vrijednost i za puno teže valjke te doprinosi brzini i kvaliteti  budućih radova.

Valjak je opremljen klima uređajem u kabini,rezačem asfalta na prednjoj valjici te kompletnom pripremom( električna i hidraulična sa nosačima) za ugradnju posipača granulata na završni sloj asfalta.

BW  161 AC-5 , kombinirani valjak radne težine 9700 kg, radne širine 1680 mm, sa Deutz motorom snage 95 kW i stražnjim gumenim kotačima  se  idealno uklapa u već postojeću gamu valjaka i u paru sa tandem valjkom BW 161 AD-5 AM omogućava vrhunske rezultate po pitanju brzine i kvalitete ugradnje  asfaltnih slojeva na predstojećim radovima .Valjak je opremljen klima uređajem u kabini,mjeračem temperature asfalta i termičkom zavjesom na gumama za održavanje optimalne temperature u ugradnji asfalta.

Oba stroja su opremljena Telematic sustavom daljinske kontrole i praćenja rada valjka.

 

Za više informacija kontaktirajte

Boris Sabolić: 
mob: 091 1280 874
mail: boris.sabolic@o-k-teh.hr