Danas u svijetu teške mehanizacije i cestogradnje nema puno mjesta za pogreške. Preciznost, efikasnost i robusnost postaju ključni atributi koje kupci traže prilikom odlučivanja o novim strojevima a takav stroj je definitivno Bomagov vibro valjak BW 151 AD-5 AM koji smo  isporučili za poduzeće  Cesta d.o.o. Pula.

Pouzdani stroj za asfaltiranje je izuzetno moćan i efikasan stroj. Radna širina ovog vibro valjka je 1680 mm  a radna težina  varira od 7900 do 8500 kg uz impresivnu centrifugalnu silu od 142 kN koja je nedostižna za konkurenciju u tom rangu. Opremljen je s Kubota motorom snage 55,4 kW koji osigurava stabilno funkcioniranje čak i pod najtežim radnim uvjetima. Izvrstan izbor za svaku vrstu zbijanja asfalta na projektima cestogradnje.Tome doprinose okretnost i manevarske sporobnosti  zahvaljujući dvostrukom zakretnom upravljaču te udobnost operatera što olakšava da duže vrijeme rade bez umora.

Asfalt manager – revolucionarna tehnologija zbijanja.

Najistaknutija značajka koja ga odvaja od konkurencije definitivno je oprema  “Asphalt Manager”. Ovaj pametni sustav mjeri i kontrolira proces zbijanja na asfaltu omogućavajući ekonomičniji rad sa što boljim rezultatima. Asfalt Manager koristi novu metodu mjerenja krutosti koja može pokazati povećanje zbijanja uzimajući u obzir čak i temperaturu asfalta tijekom rada.  Cesta d.o.o. Pula su ovom isporukom još više ojačali svoju flotu Bomag vibro valjaka , osiguravajući pružanje najkvalitetnijih usluga u ugradnji asfalta .

Za više informacija kontaktirajte:

Boris Sabolić:

mob: 091 1280 874

mail: boris.sabolic@o-k-teh.hr