Tvrtki MB RAD d.o.o.   isporučili smo  Bomag vibro valjak  BW 213 DH-5 + PL. Riječ je o jednostrukom  vibro valjku radne širine 2130 mm i radne težine  od 15,1 tona, sa dodatnim vibro  pločom za još bolje sabijanje, idealnim za poslove gdje se traži visoka kvaliteta. Radna frekvencija ploča se može prilagoditi u širokom rasponu koji odgovara različitim uvjetima rada te rezultira  savršeno sabijenom površinom. Ploče se u radu mogu pomaknuti po 70 cm na svaku stranu te  ako  je potrebno i brzo  ukloniti sa nosača uz pomoć centralnog sistema zaključavanja.

S obzirom da se radi o vibro valjku najnovije generacije sa „SMART ENGINE“ tehnologijom sa Deutz motorom i ECO-MOD-om(automatska regulacija snage motora ovisno o opterećenju) , potrošnja goriva je do  30 posto manja od starije generacije.
Potrošnja može biti čak i manja pomoću funkcije  opcijskog automatskog ECOSTOP isključivanja. Prostrana i udobna kabina sa klima uređajem  , sa izvrsnim pregledom na sve strane, ergonomskim sjedalom te jednostavnom i učinkovitom kontrolom svih radnih funkcija  čine rad mnogo manje zamornim .   
BOMAG jednostruki valjci još uvijek postavljaju standarde u sabijanju tla.  Stručnost i iskustvo bez premca tržišnog lidera ujedinjeni su u razvitku ove serije valjaka. Rezultat je vrhunska tehnologija zbijanja i izvanredna produktivnost, niski troškovi održavanja i prilagođene specifikacije koje odgovaraju svim zahtjevima

Za više informacija kontaktirajte:

Boris Sabolić:

mob: 091 1280 874

mail: boris.sabolic@o-k-teh.hr