Poduzeću  EKO-FLOR PLUS d.o.o., za povećani obim radova za upravljanje otpadom na deponiji Jakuševac u Zagrebu isporučen je jedan od najmoćnijih BOMAG kompaktora tip  BC 773 RB-5.

BOMAG BC 773 RB-5 je kompaktor za otpad koji je dobio priznanje u industriji zbog svoje iznimne snage, tehničkih karakteristika i održivih performansi. S radnom masom od preko 37.000 kilograma, ovaj stroj je sposoban za izvanredno kompaktiranje otpada, čineći ga idealnim za rad na odlagalištima sa velikim količinama prihvata otpada. Stroj je opremljen  snažnim Mercedes motorom snage 340 kW sa Ecomod regulacijom snage (automatsko reguliranje snage ovisno o opterećenju) koji uz impresivnu snagu ispunjava i najstrože ekološke standarde. Jedna od značajki stroja  je i BOMAG-ov Operator Support System. Ovaj sustav je osmišljen kako bi operatoru olakšao rad i optimizirao performanse stroja. Pomaže u povećanju produktivnosti, smanjenju umora operatora i povećava efikasnost rada. ROPS/FOPS kabina sa automatskim klima uređaj ,pneumatski ogibljenim sjedištem  i jednostavnim upravljanjem putem  yoisticka  osiguravaju strojaru siguran i udoban rad.

Isporuka BOMAG BC 773 RB-5 tvrtki EKO-FLOR PLUS d.o.o. donosi znatne prednosti na odlagalištu Jakuševac. Ovaj moćni kompaktor će omogućiti još efikasnije kompaktiranje otpada, povećanje kapaciteta odlagališta i optimizaciju obrade otpada. To će rezultirati smanjenim operativnim troškovima i poboljšanom održivošću procesa gospodarenja otpadom.

Za više informacija kontaktirajte:

Boris Sabolić:

mob: 091 1280 874

mail: boris.sabolic@o-k-teh.hr