Dokazana kvaliteta  već isporučenog finišera na gusjenicama Bomag tip BF 700 C-3 S 500 dovela je do nove isporuke za poduzeće Hvar d.o.o. iz Samobora. Isporučen je polagač (finišer) Bomag tip BF 300 P-2 TV ,stroj idealan za radove u zatvorenim gradilištima,te ugradnji asfalta na  magistralnim cestama i u gradskim uvjetima . Finišer je na kotačima sa pogonom na sve kotače (6×6),  motorom Kubota snage 55 kW, radne težine cca 10 t, radne širine polaganja sa  1,7 – 3,4 m ( hidraulički prošireno) ,sa mogućnošću dodatnih proširenja do maksimalne širine 5,0 m te  kapacitetom polaganja asfalta od 300 t/h.

Istaknuli bi novi poboljšani Bomag ECOMODE sistem uštede goriva koji  regulira hidrauliku prema potrebnoj snazi, a inteligentnim upravljanjem motorom smanjuje potrošnju goriva i razinu buke

Također stroj je opremljen i sistemom grijanja grede MAGMALIFE koji omogućuje brže vrijeme zagrijavanja i homogenu distribuciju topline pomoću aluminijskih ploča, te je spremnost za rad dvostruko brža od konvencionalnog sistema.

Kao i kod svih polagača asfalta BOMAG-a svakako bi spomenuli i Bomag SIDEVIEW, upravljačka konzola i sjedalo čine varijabilno podesivu jedinicu i omogućuju ono što je najvažnije za strojara – optimalnu vidljivost ruba stroja, bunkera , pužnog prijenosa i grede .

Za više informacija kontaktirajte:

Boris Sabolić:

mob: 091 1280 874

mail: boris.sabolic@o-k-teh.hr