Isporučili smo dva sofisticirana vibro valjka Bomag renomiranoj tvrtki Strabag d.o.o. Ova isporuka dodatno je ojačala strojni park koji se koristi za radove na ugradnji asfalta, čime su postavljeni novi visoki standardi u sektoru.Isporučeni  Bomag tandem valjak BW 161 AD-5 AM (Asphalt Manager) i Bomag kombinirani valjak BW 161 AC-5  spadaju među tehnički najnaprednije strojeve dostupne na tržištu. Posebno su prilagođeni za radove na ugradnji asfalta, te donose niz inovacija i visokih performansi u cestogradnji.

Tandem valjak BW 161 AD-5 AM

Tandem valjak BW 161 AD-5 AM je robusni stroj dizajniran za srednje i velike građevinske projekte. S iznimnom radnom težinom od 10000 kg, radnom širinom od 1680 mm i Deutz motorom snage 95 kW, ovaj stroj pokazuje se kao ključan alat za projekte sabijanja asfaltnih površina. Ugrađeni Asfalt Manager sistem automatski regulira amplitudu prednjeg bubnja u šest različitih pozicija, omogućujući visoku efikasnost i preciznu kontrolu procesa.

Ovaj Bomag valjak ističe se impresivnom centrifugalnom silom na prednjem bubnju od 152 kN što znatno doprinosi brzini i kvaliteti budućih radova. Vibro valjak je opremljen klima uređajem,pneumatski ogibljenim sjedištem strojara,kontinuiranim mjerenjem zbijanja,kontrolom broja prijelaza,mjeračem temperature asfalta ,automatskim gašenjem stroja uslijed dužeg stajanja ,rezačem asfalat ugrađenim na prednjoj valjici te daljinskom kontrolom stroja.  …

Kombinirani valjak BW 161 AC-5

Ne manje impresivan je kombinirani valjak BW 161 AC-5 koji ima radnu težinu od 9700 kg, radnu širinu od 1680 mm, Deutz motor snage 95 kW te stražnje gumenice. Ovaj stroj savršeno se uklapa u postojeći strojni park tvrtke Strabag d.o.o. i nudi vrhunske rezultate što se tiče brzine i kvalitete ugradnje asfalta. Vibro valjak je opremljen s klima uređajem,pneumatski ogibljenim sjedištem strojara,Economizer kontrolom zbijanja ,rezačem asfalat ugrađenim na prednjoj valjici te daljinskom kontrolom stroja.  …

Isporuka ovih sofisticiranih Bomag valjaka potvrđuje posvećenost tvrtke O-K-TEH d.o.o. pružanju visokokvalitetne opreme i podrške partnerima kao što je tvrtka Strabag d.o.o. Uvjereni smo da će ova najnovija isporuka osigurati nastavak uspješne suradnje.

Za više informacija kontaktirajte:

Boris Sabolić:

mob: 091 1280 874

mail: boris.sabolic@o-k-teh.hr